vrijdag 21 november 2008

BBQ



Deze week was er, dankzij onze ruimdenkende leerkracht, ook tijd voor ontspanning! Na een niet zo subtiel aandringen bij de Koreaanse taitai's (= getrouwde vrouw, maar pas op de leeftijd raden bij Aziatische meisjes is verraderlijk!) verkreeg onze leerkracht dat zij voor de voorbereiding van het feestmaal zouden instaan. Gevolg hiervan was dat ze meer dan voldoende vlees en groenten (o.a de befaamde Koreaanse kimchi) bij hadden! Het water dat je ziet in de champignons was volgens de Koreaanse meisjes heel erg goed voor de gezondheid (dat bleven ze toch tot vijfmaal toe herhalen - ik heb er maar zonder protesteren van geproefd en gemerkt dat het lekker was)
Naast de Koreaanse meisjes zitten er ook een aantal oudere Japanners in de groep, heel bizar, niemand begrijpt echt waarom zij op hun leeftijd nog in een 'sushe' (dorm) willen verblijven en Chinees studeren ...

1 opmerking:

Hadewych zei

Hela, Shou

het ziet er me daar verdikkeme nog tamelijk warm uit, en dat met hier de witte vlokken op de achtergrond... en die champienjonnetjes on the beach zien er ook de moeite uit!!
X